Audi Centrum Budapest
  Nyitva tartás
H-P: 8.00-18.00
  Telefon
Audi A1

Epic mód bekapcsolva

Az erős egyéniségekhez kifejező megjelenés illik, markáns formavilággal, ikonszerű rali stílusjegyekkel, egyéni kialakítási lehetőségek sokaságával és pontosan azon megoldásokkal, amelyek az infotainment és a digitális világ élményeiről gondoskodnak. Stílust váltott az új Audi A1 Sportback – és olyan mély benyomást kelt, mint még soha.

Sportback citycarver
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi A3

Csak egy irányt ismerünk, előre!

Még karakteresebb, még dinamikusabb – az Audi A3 külső megjelenését kimondottan atletikus stílusú részletek jellemzik. A modellhez elérhető kedvezményes komfort csomag már tartalmazza a komfort-klímaautomatikát, connectivity csomagot, komfortkulcsokat és az első-hátsó parkolást segítő rendszert is.

Az új tervezésű Audi Singleframe hűtőrács kettős vízszintes lamellázatával sugároz magabiztosságot a teljes modellsorozatban. Hátulnézete az új, háromdimenziós hatású hátsó lámpákkal, a markáns fény-árnyék vonalakkal és a széles diffúzorral szintén intenzív dinamikát áraszt.

A3 Sportback A3 Sportback TFSI e A3 Sportback g-tron A3 Limousine S3 Sportback S3 Limousine
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi A4

„A haladás technikája” célja, hogy jól érzékelhetően fejlessze a mobilitást, mégpedig olyan műszaki megoldásokkal, amelyek biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik az autózást, illetve olyan innovációkkal, amelyek révén mindenki számára megélhetővé válik a fejlődés – nap mint nap, minden menethelyzetben.

Az Audi A4 ezért fejlett vezetői segédrendszerek intelligens kombinációját kínálja*, újabb lépésként az automatizált autóvezetés útján és egyfajta meghívásként – hogy Ön útközben is éppoly kellemesen érezze magát, mint otthon.

*Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendszerek csak működési határaikon belül alkalmazhatók, s a vezetésben csak segítik a sofőrt. A járművezetés során szükséges figyelem és felelősség továbbra is a vezetőt terheli!

A4 Limousine A4 Avant A4 Avant g-tron A4 allroad quattro S4 Limousine S4 Avant RS 4 Avant
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi A5

Az Audi A5-ös családban egy Sportback, egy Coupé és egy Cabriolet változat kap helyet. Mindegyik modell a legkorszerűbb technikákkal és erőteljes motorokkal a karosszériája alatt várja Önt. A formatervezett karosszéria kivitelek képesek egyszerre dinamizmust és praktikumot is tükrözni.

A5 Coupé A5 Sportback A5 Sportback g-tron A5 Cabriolet S5 Coupé TDI S5 Sportback TDI S5 Cabriolet TFSI RS 5 Coupé RS 5 Sportback
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi A6

Időből – lehetőség

Az idő életünk állandó része – ezért célul tűztük ki, hogy az új Audi A6 révén Ön még színvonalasabban tölthesse el, korunk különösen mozgalmas mindennapjai során. Ennek szolgálatában az új Audi A6 kívánságra fejlett műszaki megoldások egész sorával készülhet, az okos vezetői segédrendszerektől a még színvonalasabb kényelmen át, egészen az innovatív kijelző- és kezelési koncepcióig. Döntse el, mikor, minek szentel figyelmet, és tegye útjait még kényelmesebbé és pihentetőbbé.

A6 Limousine A6 Limousine TFSI e A6 Avant A6 Avant 55 TFSI e A6 allroad quattro S6 Limousine S6 Avant RS 6 Avant
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi A7

Négy, karika, letisztult vonalak

Az A7 Sportback modellekkel az Audi forradalmian újszerű formai nyelvezete jelenik meg az utakon – a sportosság és az elegancia futurisztikus stílusú megfogalmazása, amit mély benyomást keltő módon emel ki még jobban a klasszikus quattro-architektúra. Félreérthetetlen és semmi mással össze nem téveszthető. Egyedi fénygrafika jellemezte, még karakteresebb világításától a széles Singleframe hűtőráccsal kiformált, függőleges orrkialakításán és a kupékat idéző körvonalain át, már-már szoborszerűen plasztikus faráig – az Audi A7 Sportback a forradalmi formai nyelvezet hírnöke, egyben a klasszikus quattro-gének hordozója.

A7 Sportback A7 Sportback TFSI e S7 Sportback RS 7 Sportback
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi A8

Üdvözöljük a jövőben

Az előny a mi ígéretünk, amelyet még sohasem válthattunk be olyan átfogóan és széles körűen, mint most, az új Audi A8 révén. E modellel új formai nyelvezet, a kezelés új alapötlete és a minőség új szintje jelenik meg – az új Audi A8 a luxuskategória jövőjét testesíti meg.

A8 A8 TFSI e A8 L A8 L TFSI e S8 TFSI
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi Q2

Fiatalos és provokatív stílusával, határozott éleivel és vonalaival, számos csúcstechnológiás megoldással a fedélzetén egy egészen újszerű nagyvárosi egyéniség. Feltűnően erős karakter – első és hátsó lökhárítójának új dizájnja és a dinamikus, egyéni vonalvezetés erőteljes megjelenést biztosít számára, miközben Advanced és S line felszereltségi szintjei, illetve új könnyűfém keréktárcsái és külső színei révén minden egyes példányát egészen egyéni külső jellemezheti.

Q2 SQ2
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi Q3

Sokoldalú tehetség

Az új Audi Q3 sokoldalú tehetségként kínált családi SUV-modell, amelynek második generációja nem csupán megjelenésében vált magabiztosabbá, hanem bőséges térkínálatának, széles körű variálhatóságának és praktikus részletmegoldásai sokaságának köszönhetően jóval nagyobb használati érték is jellemzi.

Q3 Q3 Sportback Q3 Sportback TFSI e RS Q3 RS Q3 Sportback
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi Q4

Pillantás előre

Az új Audi Q4 e-tron letisztult, útra összpontosító dizájnja karakteres formát kölcsönöz az elektromos mobilitás jövőjének.

Progresszív belterét műszaki fejlesztések, sportosság és funkcionalitás határozzák meg, csomagtartója 520 literes, a hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1490 literig is bővíthető.

A mobil és sokoldalú e-tron kompakt töltőrendszerrel egyszerűen és kényelmesen tölthető az autó otthon, illetve bárhol, ahol csatlakozóaljzat áll rendelkezésre.

Q4 e-tron Q4 Sportback e-tron
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi Q5

Csaknem bármilyen vidékre

Legyen szó akár kényelemről, stílusról vagy dinamikáról, az Audi Q5 már az első pillanattól meggyőz.

Méretei, menetteljesítménye és funkcionalitásának együttese a mindennapok prémium-SUV-modelljévé avatja az új Audi Q5 sorozatot, amely egyszerűen kezelhető funkciókkal segít megfelelni a mindennapok kihívásainak.

Q5 SQ5 TDI Q5 TFSI e Q5 Sportback SQ5 Sportback Q5 Sportback TFSI e
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi Q7

Sokoldalú, felső kategóriás SUV modell

A legújabb technológiák az infotainment és a vezetői segédrendszerek területén, a vezetés igazán meggyőző élménye a quattro összkerékhajtásnak köszönhetően, intelligens futóműmegoldások, erőteljes formavilág és bőséges térkínálat akár hét személy számára – ez az Audi Q7.

Q7 Q7 TFSI e
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi Q8

Az Audi Q8 ötvözi a luxuskupé eleganciáját és a SUV terepjárók tehetségét. A tágas, luxus színvonalú belső tér, minden igényt kielégítő csomagtartóval, a legkorszerűbb működési és felfüggesztési technológiákkal, valamint az intelligens segédrendszerekkel az Audi Q8-at az üzleti és szabadidős tevékenységek komoly társává teszik.

Q8 Q8 TFSI e SQ8 RS Q8
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi TT

Dizájnikon

Az Audi TT Coupé még mindig jellegzetes formai nyelvezetével, vezetése intenzív élményével és széleskörű szériafelszereltségével hódít. Intelligens technikák széles palettáját kínálja és extra felszereltségként az MMI touch funkcióval kiegészített MMI navigációs rendszer plusz csúcs infotainment-rendszer is választható.

TT Coupé TT Roadster TT 20 years TTS Coupé TTS Roadster TT RS Coupé TT RS Roadster
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi R8

A versenysport közelsége

Az Audi négykerék-hajtású, leggyorsabb sportkocsija, amely kettős befecskendezésű üzemanyagrendszerrel ellátott V10-es szívómotorral, és számtalan egyedi, csúcskategóriás megoldással rendelkezik.

R8 Coupé V10 performance quattro R8 Spyder V10 quattro R8 Spyder V10 performance quattro R8 Coupé V10 quattro Spyder V10 RWD R8 Coupé V10 RWD
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi RS

A versenysport szülötte

A mindennapok autózására a versenypályák innovatív technikái és menetteljesítményei találkoznak a limuzinok kényelmével és formavilágával, az eredmény pedig maga a tömény erő.

RS 4 Avant RS 5 Coupé RS 5 Sportback RS 6 Avant RS 7 Sportback RS Q3 RS Q3 Sportback RS Q8 TT RS Coupé TT RS Roadster
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi Q8 e-tron

Tisztán elektromos quattro-teljesítmény

Külsejével és modell-specifikus nappali menetfény-grafikájával már megjelenésében is tükrözi progresszív technikáját. Az Audi Q8 e-tron az első modell a márka megújult emblémájával és a lézergravírozású típusjelzéssel, amely a B-oszlopokon látható.

Élvezze a hatékonyabb vonóerőátadási képességeket és a megnövelt stabilitást a tisztán elektromos quattro összkerékhajtásnak köszönhetően. A nagyobb akkumulátorkapacitás és a megnövelt töltőteljesítmény gyorsabb haladást tesz lehetővé és akár 582 kilométeres maximális hatótávot (WLTP) kínál.

Színvonalas anyagválasztás, első osztályú kidolgozás és fejlett digitális funkciók avatnak minden utazást prémiumélménnyé az Audi Q8 e-tron fedélzetén.

Q8 e-tron Q8 Sportback e-tron SQ8 e-tron SQ8 Sportback e-tron
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem
Audi e-tron GT

Jövőbe mutató dizájnikon

Az új, tisztán elektromos Audi e-tron GT quattro a menetdinamika esztétikájára összpontosít, és magában hordozza a semmivel össze nem téveszthető Audi-géneket.

A Gran Turismo modellek jellegzetes arányai – lapos és széles karosszéria, hosszú tengelytáv – egyértelműen jelzik: a sportosság itt mindennapos használhatósággal találkozik. A karosszéria szoborszerűen plasztikus formavilága az erő és a teljesítmény megtestesítője.

e-tron GT quattro RS e-tron GT
Ajánlatot kérek
Tesztvezetésre jelentkezem

Kedves Érdeklődő!

Az űrlap elérésének feltétele a sütik (cookie) elfogadása.

x

Köszönjük a regisztrációt!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kedves Érdeklődő!

Az űrlap elérésének feltétele a sütik (cookie) elfogadása.

x

Köszönjük a regisztrációt!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

1033 Budapest, Mozaik utca 1-3 +36 1 250-0222 titkarsag@obudai-autojavito.hu H-P: 8.00-18.00 adatvédelem / cookie tájékoztató - Süti beállítások
© 2023 Óbudai Autójavító Kft.
(x) Bezárás

🎉 Gratulálunk nyereményjátékunk nyerteseinek! 🎉

Az Audi illatosító gekkó nyertese: Bálint Attila
A Volkswagen bögre nyertese: László Zsolt

Kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a nyeremenyjatek@dreamproduction.hu e-mail címen!